Luovat palvelut

Ajan kuluessa verkkokaupasta voi tulla sellainen, ettei pelkkien teknisten ominaisuuksien ylläpito riitä verkkokaupalle. Moni verkkokaupan pitäjä tahtoo vahvan brändin, mieleenpainuvia logoja tai sisältöä, joka tuo sivustolle orgaanista liikennettä. Kaikki nämä vaativat luovuutta, ja Marknad voi auttaa niiden suunnittelussa ja toteutuksessa.

Kaikkien luovien palvelun hinnat 50 e/h alkaen.

Brändin suunnittelu

Brändi on nykyään vahva sana, ja jos brändiä käytetään oiken, siitä voi tulla tärkeä osa itse verkkokauppaa. Vahva brändi auttaa ihmisiä muistamaan verkkokaupan ja tekemään satunnaisista kävijöistä vakioasiakkaita.

Marknad voi auttaa brändisi suunnitelussa ja rakentamisessa niin yksityiskohtaisesti kuin haluat.

Logosuunnittelu

Voiko olla verkkokauppa – brändistä puhumattakaan – jos sillä ei ole logoa? Hyvä logo vangitsee käyttäjän katseen ja kertoo yhdellä silmäyksellä, mistä verkkokaupassa on kyse.

Marknad suunnittelee sinulle logon mihin tahansa kriteereihin perustuen. Voit käyttää yrityksen tai verkkokaupan nimeä logon perusteena tai käyttää logona pelkkää piirroskuvaa. Valitse logon tunnelma ja haluamasi värit – tai jätä kaikki meidän käsiimme, jos sinulla ei juuri nyt ole ideoita!

Sivuston suunnittelu

Marknadin verkkokauppa-alusta on niin monipuolinen, että saatat jossain vaiheessa haluta apua sen suunnitelussa. Verkkokauppaan ja sivustolle saa lisättyä erilaisia ominaisuuksia lisäosien avulla.

Marknadin luova ja tekniikkaa ymmärtävä tiimi auttaa sinua tekemään sivustostasi ostokokemuksen, jonka asiakkaat haluavat toistaa myös tulevaisuudessa. Autamme sinua valitsemaan työkalut, joiden avulla voit palvella asiakkaitasi entistä paremmin. Kaikki haluavat siistin, selkeän ja helppokäyttöisen sivuston, ja voimme auttaa sinua sen rakentamisessa ilman, että kaikki sinun aikasi kuluu sen toteuttamiseen.

Sisällöntuotanto

Hyvä, alkuperäinen sisältö on yksi orgaanisen liikenteen tukipylväistä – eli toisin sanoen, mitä parempia sivuston tekstit ovat, sitä todennäköisemmin siellä käy vierailijoita.

Sisältöä voi käyttää monin eri tavoin. Sivustolla ja kaupassa on tärkeää, että tekstit ovat brändin mukaisia ja että kävijä kokee ne kutsuviksi. Tuotekuvauksissa käytetyn siällön täytyy olla selkeää mutta viehättävää. Ja mikä tärkeintä, jos verkkokauppaan liittää korkeatasoista sisältöä sisältävän blogin, blogi voi hyvinkin saada kävijämäärän valtavaan nousuun ja tehdä verkkokaupasta tunnetun.

Marknadilla on kaikki tarvittava, jotta sinun ideoistasi saadaan asiakkaitasi miellyttävää sisältöä. Ammattilaisista koostuvat kirjoittajamme huolehtivat halutessasi vaikka pelkistä tuotekuvauksista tai pitkäaikaisista blogiprojekteista. Me autamme sinua löytämään oikeat sanat.

Muut luovat palvelut

Jos tarvitset muuta verkkokauppaasi, brändiisi tai liiketoimintaasi liittyen, ota yhteyttä ja anna meidän auttaa!

Pin It on Pinterest