Den stora e-handel-plattformsrapporten (på finska) som implementerats av Paytrail fokuserar på finländska e-handelsägares önskemål och behov. Rapporten har nu genomförts för fjärde gången. Analysen av rapporten har stärkt våra observationer.

Marknad lämpar sig för olika e-handelsprofiler

Rapporten identifierar tre olika e-handelsprofiler: nystartade företag som överväger att inrätta en e-handel, köpmän som överväger att byta till en e-handelsplattform och köpmän som är nöjda med sin plattform.

För nybörjare som planerar starta en webbutik är Marknad helt klart ett bra val eftersom riskerna är låga. Marknad har inga fasta kostnader såsom ett månatligt pris, och tecknandet av långa kontrakt eller åtaganden krävs inte.

Marknad är särskilt lämpat för dem som redan har ett online-företag. Det skalar automatiskt så att det kan betjäna både små och större företag med samma effektivitet och låga kostnader. Marknad är också en utmärkt lösning för de webbutiker vars verksamhet är säsongsbetonad.

Marknad har de mest önskade funktionerna för en webbutik

Vad online-köpmän vill ha från sina butiker, vad Marknad kan erbjuda och varför dess användare inte stöter på samma problem som användare av andra plattformar

Funktioner som är mest eftertraktade i en webbutik inkluderar:

  • Användarvänlighet
  • Mångsidighet
  • Kännedom
  • Kompatibilitet
  • Förmånlighet
  • Pålitlighet
  • Inhemskt

Affärsförändringar, tillväxt och osäkerhet i framtiden är inbyggda i Marknads grundidé. Oavsett vad som sker på marknaden är Marknad en riskfri och prisvärd lösning som en e-handelsplattform. Om inte affärerna löper på, behöver du inte betala för användningen av Marknad.

Pin It on Pinterest

Share This